arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Workshop Dexcel Pharma (PerioChip)

Chloorhexidine-chip voor success in de parodontale therapie

De basis van een succesvolle conservatieve parodontale therapie is zorgvuldig schalen en wortel schaven (SRP). Maar hoe kunnen de resultaten van SRP verder worden verbeterd zonder het gebruik van antibiotica?

De combinatiebehandeling van SRP plus PerioChip® is al 20 jaar in Duitse tandartspraktijken beproefd en getest. PerioChip® (2,5 mg insert voor parodontale pockets) is een lokaal, antibioticavrij antisepticum voor de medische behandeling van pockets vanaf 5 mm diepte.

PerioChip® ondersteunt het succes van SRP en bereikt een aanzienlijke vermindering van de pocketdiepte in 73% van de behandelde plekken in vergelijking met SRP alleen1. De toepassing is eenvoudig en snel (binnen 1 minuut geplaatst) en tegelijkertijd uiterst effectief. De chip dood 99% van de ziekteverwekkende kiemen in de pocket en lost binnen 7 dagen volledig op. De chip houdt de pocket tot 11 weken kiemarm.

In deze workshop maakt u kennis met dit effectieve en duurzame behandelconcept. U leert hoe u PerioChip® optimaal kunt toepassen en krijgt nuttige tips en trucs voor uw praktijk.

Wij verheugen ons op uw deelname! U bent ook welkom om ons te bezoeken op onze stand (nr. 44).

***
1 Soskolne, W.A. et. al. (1997): Sustained Local Delivery of Chlorhexidine in the Treatment of Periodontitis. A Multi-Center Study. J Periodontol, Vol. 68, Nr. 1, p. 32 – 36.
***


Tijdstip:
14.00 uur (workshopronde 3)

Verplichte informatie - bijsluiter